Zorgdeskundige Stoma

Vakinhoudelijk, commercieel en teamplayer

Ben jij toe aan een andere manier om je vak als verpleegkundige in te vullen?

Dan is deze functie iets voor jou!

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau

Je beschikt over een afgeronde opleiding tot verpleegkundige met als specialisatie stomazorg en bent BIG-geregistreerd.

Je werkervaring

Je hebt  2 -4 jaar relevante werkervaring opgedaan in stomazorg of MDL en beschikt over veel materiaal en productkennis.  Je bent toe aan een nieuwe uitdaging in een commerciële organisatie en hebt trainingen gegeven aan professionals en mogelijk zelf ook training (mede) ontwikkeld. Je beschikt over een rijbewijs B en vindt het leuk om op huisbezoek te gaan bij cliënten of in gesprek te zijn met verpleegkundigen op locatie . Je kunt jezelf goed staande houden in een complexe en dynamische werkomgeving. Ook maak je je snel nieuwe computersystemen eigen.

Je ambitie/wens

Je ambieert een uitdagende functie als Zorgdeskundige waarbinnen je vanuit je vakinhoudelijke kennis je bijdrage levert. Je hebt een duidelijk beeld wat de behoeftes zijn bij patiënten en zorgverleners binnen stomazorg en weet deze goed te  borgen in verschillende zorgverleningsprocessen. Je werkt graag in een veranderende omgeving, waarin de  ontwikkelingen binnen het zorglandschap op de voet worden gevolgd. Je ziet kansen in de markt van de gezondheidszorg die sterk aan verandering onderhevig is. Je beleeft er plezier aan dit te doen met een team van bevlogen professionals.

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons

Als  Zorgdeskundige ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en operationele kennis binnen de organisatie ten aanzien van  stomazorg en de bijbehorende zorgverleningsprocessen. Je brengt behoeftes van patiënten en voorschrijvers in kaart en levert vanuit de inhoud een bijdrage aan de doelstellingen van Mediq . Je geeft advies over interne processen en procedures en kijkt daarbij in het bijzonder naar de impact op patiëntveiligheid. Als  zorgdeskundige fungeer je  als brug tussen de zorgprofessionals met als doel  (commerciële) patiëntgerichte mogelijkheden te vinden, ontwikkelen en toetsen. Dit betekent o.a. binnen ons concept Stomalife het ontwikkelen van protocollen en zorgpaden in het veld.   Ook het vormgeven van het scholingsplan d.m.v. het mede- ontwikkelen van e-learning modules en het geven van klinische lessen behoort tot het takenpakket. Je ondersteunt de commerciële afdeling met raad en daad bij het promoten (van de producten en diensten) van de business unit (BU).

In welke omgeving ga je werken?

Je rapporteert aan de commercieel manager van de Product Markt Combinatie (PMC) stomazorg en werkt binnen deze PMC nauw samen met je collega Zorgdeskundigen. Daarnaast spar je regelmatig met andere Zorgdeskundigen, die binnen andere PMC’ s werkzaam zijn, om best practices met elkaar te delen. Het team waarin je komt te werken bestaat verder uit meerdere accountmanagers, productmanagers, een salesmanager en een category manager. Het betreft een (deels) mobiele functie voor 32-40 uur per week en je standplaats is De Meern bij Utrecht.

Je gaat werken bij Mediq Nederland B.V. Mediq is een wereldspeler in de gezondheidszorg, actief in veertien landen: een betrouwbare partner voor patiënten, zorgprofessionals en verzekeraars. Toegewijd aan het verbeteren van de zorg en zorguitkomsten en het betaalbaar houden van de zorg aan mensen die leven met een chronische ziekte.

Het is onze ambitie de beste  wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen het leven verbeteren van patiënten die leiden aan chronische aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken en medische middelen die bij de patiënt thuis te bezorgen. Tegelijkertijd streven we voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Tezamen zal dat leiden tot daling van de kosten en dragen wij bij aan een betaalbaar zorgsysteem. Dat is onze belofte aan onze stakeholders en de samenleving.

Als je van afwisseling houdt en een dynamiek waarin geen dag hetzelfde is, waar je al je talenten kunt inzetten, en waar we in een informele sfeer van aanpakken weten, ben je bij ons aan het goede adres!

Welke talenten kun je daar inzetten?

Alle kennis die je hebt! Je bent communicatief vaardig en je weet met enthousiasme en overtuigingskracht de visie en concepten van stomazorg van Mediq NL uit te dragen naar zowel interne als externe klanten Daarnaast ben je in staat om op niveau te acteren en je kennis en ervaring toe te passen met excellente executiekracht. Je bent gestructureerd, komt altijd afspraken na en streeft ernaar de vooraf vastgestelde doelen te behalen. Met jouw kwaliteiten  en ‘hands on’ mentaliteit, ben jij in staat om processen te optimaliseren en operationele uitdagingen op te lossen in afstemming met klanten en collega’s.

Ontwikkelmogelijkheden

Wij bieden je een uitdagende en ondernemende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing vanuit de Mediq Academie. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?

Wij bieden je een afwisselende, zelfstandige functie met inhoud. Een lease auto, mobiele telefoon en laptop behoren tot het pakket secundaire arbeidsvoorwaarden Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq.

Solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Payne, commercieel manager stomazorg en apotheker np: dennis.payne@mediq.com. 

Klik hier om te solliciteren.