Salesmanager Stomazorg

Salesmanager Stomazorg

Zoeken wij jou?

Waar kom je vandaan?

Je bent slim, creatief en ambitieus
Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende salesfunctie. Je hebt ervaring met het aansturen van salesteam in zowel direct sales als ook complex sales. Het is een voordeel als je ervaring heb in FMCG, Retail, Food of Pharma (of Medical Devices).

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons
In deze rol geef je leiding aan een commercieel team van vier accountmanagers en ben je verantwoordelijk voor de implementatie en realisatie van de salesstrategie van stomazorg. Je borgt de uitvoering van deze strategie en onderliggende activiteitenplan in het team en richt het team op het effectief en efficiënt realiseren van de commerciële doelen. De focus van het team zal onder andere liggen op de verkopen van de dienstverlening en specifieke marktproposities.

Je werkt hierin nauw samen met collega’s van andere afdelingen, waaronder Category Management en Customer Service. Verder onderhoud je o.a. actief contacten met strategische partners, voer je klantanalyses uit en stel je rapportages op. Je bent gedreven en hebt een commerciële mindset, gecombineerd met een patiёnt- en klantgerichte instelling. Je hebt een ondernemersmentaliteit en krijgt veel ruimte en vrijheid om zaken zelfstandig aan te pakken, waar nodig biedt je hands-on ondersteuning aan je team. De Salesmanager rapporteert aan de Commercieel Manager.  

Welke talenten kun je daar inzetten?
Je  bent een ondernemende sales manager met een klantgerichte attitude en je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relationele netwerken. Je communicatieve kwaliteiten evenals jouw overtuigingskracht zijn sterk. Ervaring met CRM systemen zoalsals salesforce, C4C is een pré.

Zo kun je complexe processen goed doorzien en ben je in staat het overzicht te behouden om samen met je team de DMU te sturen naar het gewenste eindresultaat. Je kunt een succesvol commerciële track record laten zien. Je bent resultaat- en marktgericht. Je bent de coach en motivator die het team naar een hoger niveau brengt.

Ontwikkelmogelijkheden
Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?
Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en opleidingsprogrammavolgens de CAO van Mediq. Een assessment maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. 

Solliciteren?

Mocht je jezelf herkennen en nog meer informatie willen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Dennis Payne, Commercieel Manager Stomazorg dennis.payne@mediq.com of klik hier om te solliciteren.