Salesmanager Respiratoire Zorg

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau
Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en hebt minimaal 8+ jaar werkervaring waarvan een aantal in een soortgelijke commerciële leidinggevende functie. Aantoonbare kennis van de ziekenhuismarkt is een pré. Je hebt affiniteit met de diverse belanghebbenden binnen het ziekenhuis (inkopers, afdelingshoofden, PA’s, verpleegkundigen, longartsen etc.).

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons
In deze rol geef je leiding aan een commercieel team van vijf accountmanagers en ben je verantwoordelijk voor de implementatie en realisatie van de salesstrategie voor de verschillende productgroepen van respiratoir. Je borgt de uitvoering van deze strategie en onderliggende activiteitenplan in het team en richt het team op het effectief en efficiënt realiseren van de commerciële doelen. De focus van het team zal onder andere liggen op de vermarkten van dienstverlening en bijbehorende apparatuur voor de thuisbehandeling van o.a. slaapapneu en verneveling. Daarnaast is het doel om samen met de voorschrijvers te kijken naar proces verbeteringen om het gemak en kwaliteit te verhogen. Je streeft ernaar een win-win situatie te creëren, door het ziekenhuis te ontzorgen en de kwaliteit van leven van patiënten te verhogen. Je werkt hierin nauw samen met collega’s van andere afdelingen, waaronder Category Management en Customer Service. Verder onderhoud je o.a. actief contacten met strategische partners, voer je klantanalyses uit en stel je rapportages op. Je bent gedreven en hebt een commerciële mindset, gecombineerd met een patiёnt- en klantgerichte instelling. Je hebt een ondernemersmentaliteit en krijgt veel ruimte en vrijheid om zaken zelfstandig aan te pakken, waar nodig biedt je hands-on ondersteuning aan je team. De Salesmanager rapporteert aan de Commercieel Manager.  

Welke talenten kun je daar inzetten?
Je  bent een ondernemende sales manager met een klantgerichte attitude en je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relationele netwerken. Je communicatieve kwaliteiten evenals jouw overtuigingskracht zijn sterk. Zo kun je complexe processen goed doorzien en ben je in staat het overzicht te behouden om samen met je team de DMU te sturen naar het gewenste eindresultaat. Je kunt een succesvol commerciële track record laten zien. Je bent gestructureerd, resultaat- en marktgericht. Je bent de coach en motivator die het team op de taken en resultaten gericht houdt.

Ontwikkelmogelijkheden
Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?
Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. Een assessment maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. 

Solliciteren?

Mocht je jezelf herkennen en nog meer informatie willen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Eelco de Jong, Commercieel Manager Nutrition en Respiratoire zorg; eelco.de.jong@mediq.com

Om te solliciteren, klik hier