Medewerker Contract en Tender

Medewerker Contract & Tender

Jouw rol bij ons

Als Medewerker Contract & Tender ben je verantwoordelijk voor het correct vastleggen van prijzen en kortingen en verwerk je prijsmutaties en factuurcorrecties. Je zorgt er voor dat contracten en prijsafspraken goed gedocumenteerd en gearchiveerd worden. Je zorgt op deze manier voor informatiebeschikbaarheid van prijzen voor andere afdelingen, waaronder customer service, sales en financiën.

Je levert relevante informatie aan de afdeling inkoop ten behoeve van het goed kunnen voorspellen van de behoefte van klant specifieke producten. Je stelt brieven en offertes op  voor de collega’s van sales. Je maakt bonusberekeningen volgens contractafspraken en product conversies. Je hebt een coördinerende rol voor de correcte en tijdige afwikkeling van met de klant gemaakte specifieke afspraken. Je ondersteunt bij communicatie aan klanten met betrekking tot specifieke afspraken, prijsverhogingen, offertes en contracten.

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je bent te typeren als positief en enthousiast met goede communicatieve vaardigheden. Je werkt precies en legt zaken goed vast zodat de informatiekwaliteit en voorziening in de organisatie van goede kwaliteit is. Omdat je een “spin in het web” functie hebt ben je een goede teamspeler. Verder ben je pro actief ingesteld; niet afwachten maar aanpakken. Daarnaast draag je vanuit jouw eigen werk mogelijkheden aan om de processen en kennis binnen de organisatie zo goed mogelijk te benutten en te verbeteren. Je bent erg handig in het werken met Word en Excel.

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau/werkervaring

Je hebt MBO werk- en denkniveau en beschikt bij voorkeur minimaal over het diploma MEAO commercieel c.q. MBO 3. Ervaring in een vergelijkbare functie binnen een commerciële setting is een voorwaarde. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en bent communicatief sterk en representatief voor onze organisatie richting klanten. Affiniteit met onze markten huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, apotheken en groothandels is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Daarnaast heb je wel bovengemiddelde kennis en ervaring met de MS-Office programma’s Word, Excel en Outlook. Bij voorkeur heb je ervaring met SAP.

Je ambitie/wens

Je wilt werken in een commerciële omgeving en vindt het een uitdaging om de administratieve kant (contracten & tenders) zo goed mogelijk te laten verlopen ter ondersteuning van de commerciële afdelingsdoelstellingen. Je doet dit met aandacht voor service- en klantgerichtheid.

Het is jouw ambitie om bij klanten en de medewerker uit de buitendienst bekend te staan als de medewerker c.q. collega die altijd meedenkt, ontzorgt, met goede adviezen komt en zich hard maakt voor een uitstekende klanttevredenheid.

Waar kun je verder op rekenen?

Je salaris is marktconform. Dit betreft een functie voor 5 dagen (40 uur).

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter de Regt, Commercieel Manager, via peter.de.regt@mediq.com. Voor solliciteren klik je hier.