Junior Productmanager Wondzorg

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding en aantoonbaar HBO werk en denkniveau. Dit kan in de medische richting zijn en/of in de bedrijfskundige of economische richting.  

Je werkervaring

Je hebt minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring opgedaan in portfoliobeheer bijvoorbeeld bij een commerciële onderneming. Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) en/of met wondzorg is hierin een pré. Daarnaast heb je ervaring in operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams. Je bent bekend met systemen zoals SAP en CRM. Je werkt planmatig en gestructureerd en je snapt de levenscyclus van een product en de manier waarop een commercieel assortiment wordt samengesteld.

Je ambitie/wens

Je wilt een uitdagende fulltime functie waarbinnen je het verschil kunt maken door overzicht te creëren, zaken goed te structureren en goed te luisteren naar de wensen van de interne en externe klant. Je ziet het als een uitdaging om processen te versoepelen en de Productmanager te ondersteunen in de uitvoering van het strategisch marketing plan. Je bent pragmatisch,  geïnteresseerd in de producten die we voeren en je vindt het leuk om deze goed te presenteren in de catalogus. Je werkt planmatig en gestructureerd, je bent proactief in je denken en werkt graag in teamverband.   

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons

In de functie van Junior Productmanager Wondzorg ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het Mediq Nederland assortiment wondzorg voor alle markten. Je beheert dit pakket en zorgt voor correcte weergave in systemen (zoals SAP, MedBIS, online catalogi). Daarnaast draag je proactief alternatieven aan, voorkom je backorders door accurate forecast en ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe artikelen, de in-en uitfasering van artikelen en het converteren naar het voorkeursassortiment. Je organiseert/ coördineert de operationele afhandeling van beurzen, zoals de inschrijving, sample aanvragen, stand bemanning etc.  De ondersteunende en coördinerende werkzaamheden vinden  plaats binnen het Category team wondzorg, in nauwe samenwerking met PM, sales, inkoop en CS. Je rapporteert aan de Category manager.

In welke omgeving ga je werken?

Mediq NL Intensieve Zorg is onderdeel van Mediq. Mediq is een belangrijke speler in de  internationale zorg. Iedere dag verbeteren we de kwaliteit van leven van miljoenen mensen. We leveren medische hulpmiddelen en zorgoplossingen. Thuis, via huisartsen, in ziekenhuizen of andere zorginstellingen. Dit biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Je werkt nauw samen met  Productmanagent Wondzorg en met E-business in de rol van beheerder van de online catalogi.  Het betreft een functie voor 40 uur per week (32 uur bespreekbaar) en je standplaats is Utrecht de Meern. 

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je bent in staat om op niveau te acteren en je kennis en ervaring toe te passen met excellente executiekracht. Je bent gestructureerd, kunt goed organiseren en komt altijd afspraken na.  Je streeft ernaar processen te optimaliseren en efficiëntie te verhogen.     

Ontwikkelmogelijkheden

Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. Voor de functie denken we aan 40 uur per week,  32 uur werken is ook bespreekbaar.

Interesse?                    

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carola Vegter-Gouw, Category Manager, via email: carola.vegter@mediq.com

Solliciteren?

Om direct te solliciteren op deze functie, klik hier