Implementatie Manager InQubator

Innovatief en projectmatig werken in business development

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en bent sterk in gestructureerd en projectmatig werken. Bij voorkeur met kennis van Prince 2 en Lean Start Up principes. Je bent een ambitieuze professional en wilt graag deel uitmaken van een jong team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten.

Je werkervaring

Je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan als projectleider en hebt succesvol nieuwe processen en diensten geïmplementeerd, bij voorkeur in de gezondheidszorg. Je bent ervaren in resultaatgericht, gestructureerd en projectmatig werken. Je kunt bewezen effectief relaties opbouwen en onderhouden, binnen en buiten onze organisatie.

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons

Als Implementatie Manager ben je projectleider in de ontwikkeling, vormgeving en succesvolle afronding van pilots van nieuwe complexe zorgprocessen in de thuissituatie. Je stuurt daarvoor bij elk project een multidisciplinaire werkgroep aan, die bestaat uit collega’s van diverse afdelingen binnen Mediq en overige experts. Je werkt nauw samen met onze klanten om nieuwe zorgprocessen aan te laten sluiten bij hun behoeften. Na contracteren van pilots zorg je voor de continue aan- en bijsturing van het implementatietraject. Je draagt met een ambitieuze, proactieve en resultaatgerichte houding direct bij aan de strategie en het succes van Mediq.

In welke omgeving ga je werken?

Je gaat werken binnen het snel ontwikkelende InQubator team van Mediq Nederland, dat zich richt zich op het ontwikkelen, realiseren en contracteren van nieuwe zorgconcepten in de Nederlandse zorgmarkt. Het team kenmerkt zich in ambitie, vastberadenheid en creativiteit.

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je kennis van en ervaring met projectmatig werken zijn een essentiële basis voor het succes van ons team. Je gedrevenheid, probleemoplossend vermogen en pragmatische inslag zorgen voor succesvolle implementatie van nieuwe zorgconcepten. Vanuit je ruim aanwezige sociale intelligentie ben je een vaardige gesprekspartner voor interne en externe relaties en weet je op effectieve wijze de beoogde resultaten te boeken en zo mee te bouwen aan de succesvolle toekomst van Mediq. 

Ontwikkelmogelijkheden

Mediq is een lerende organisatie die bereid is te investeren in jouw ontwikkeling. Niet alleen krijg je begeleiding binnen je functie, ook is er ruimte voor scholing en doorgroei.

Waar kun je verder op rekenen?

Wij bieden een contract conform de voorwaarden en regelingen van de CAO Mediq. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De voorkeur gaat uit naar een fulltime invulling van de functie.

Solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wâtse Hiddema, Commercieel Manager InQubator. Wâtse is bereikbaar via tel. +31 (0) 6 11 00 33 61. Je sollicitatie (CV en motivatie) kun je versturen ter attentie van Janneke Verseef, HR business partner, Janneke.Verseef@mediq.com. Reageer vóór 1 november a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.