HR Business Partner

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau & werkervaring

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en inmiddels 5-8 jaar ervaring opgedaan in een brede HR adviesfunctie. Je kent de ins en outs van het vak. Ook heb je ruime kennis en ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling en verandertrajecten. Je bent gewend om resultaatgericht en projectmatig te werken, bij voorkeur in een commercieel, dienstverlenend bedrijf.

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons

Als HR Business Partner ben je (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, uitvoeren en bewaken van het HR beleid binnen Mediq Nederland. Je bent een kritische sparring partner van de business, facilitator, change agent en helpt mensen verbinden. Je bent verantwoordelijk om vanuit de strategische organisatiedoelstelling een kwalitatief goede en efficiënte personeelsbezetting te realiseren. Door intensieve en doelgerichte samenwerking met management en de business zorg je voor de verbinding tussen HR en de organisatie. Je speelt hierin zowel een strategische als een operationele rol. Je werkt hierin nauw samen met je directe HR collega’s, maar ook met andere functionele disciplines. Belangrijke thema’s die momenteel spelen zijn organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.

In welke omgeving ga je werken?

Als HR Business Partner van een commercieel, dienstverlenend bedrijf maak je onderdeel uit van de afdeling HRM, die in totaal bestaat uit zo’n 10 mensen verdeeld over de onderdelen Beleid & Arbeidsvoorwaarden, HR Shared Service Center en HR Business Partners. Je rapporteert aan de Directeur HRM.

Welke talenten kun je daar inzetten?

Het is van belang dat je zelf startend, zelfstandig en creatief bent en dat je ervan houdt om complexe organisatievraagstukken aan te pakken en op te lossen. Je bent een inspirerende en stevige professional die naast sterke adviesvaardigheden beschikt over uitstekende analytische vaardigheden. Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) zijn essentieel voor deze positie.

Solliciteren? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jonas van der Werf via 030 282 1729. Mocht je interesse hebben in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv via aan e-mail: jonas.vander.werf@mediq.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.