Strategie

De internationaal leidende ‘direct-to-patient-organisatie’. 

Het is onze ambitie internationaal de leidende organisatie te zijn die patiënten rechtstreeks belevert. Door onze voortdurende autonome groei en door een reeks strategische overnames hebben we nu een nummer 1 of 2 positie in elk van de dertien landen waarin we actief zijn. 

Mediq’s vergaande internationalisering en voortdurende groei garanderen een hoog kennisniveau binnen de zorg en de voordelen van schaalgrootte. We weten als geen ander de weg in lokale regelgeving, een kritische succesfactor in onze business. Door op het vlak van operational excellence in elk land de beste werkwijzen en behandelresultaten tot norm te verheffen, leggen we de lat in deze lokale markten hoog, zowel als het gaat om kwaliteit, als om kostenbeheersing in de zorg.

We blijven investeren in innovatieve zorgoplossingen en een betaalbare distributie naar patiënten, of deze nu thuis zijn, in het verpleeghuis of in het ziekenhuis. Dat vergroot onze relevantie voor zorgprofessionals, zorgverzekeraars en uiteindelijk voor de patiënt wiens leven we verbeteren.

Onze plannen zijn ambitieus en onze mensen gedreven. We beginnen elke dag met de vraag: hoe kunnen we de zorg nog beter en betaalbaar houden? Ondernemend als we zijn, nemen we de leiding in onze markten om oplossingen in de gezondheidszorg te bieden met de beste resultaten en de beste perspectieven voor alle stakeholders in de zorg. Dat is wat we bedoelen wanneer we zeggen: Committed to your care.